Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile Çınarcık’ta ilk kez basketbol kursu açıldı.
Hüdaverdi Aydın Ortaokulu spor salonunda devam eden basketbol çalışmalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile birlikte Hüdaverdi Aydın Ortaokulu Müdürü Halit Kılıç ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilendiler.
Çınarcık Hüdaverdi Aydın Ortaokulu Müdürü Halit Kılıç,” İlçemizde spora olan ilginin her geçen gün artması bizleri mutlu ediyor. Okulumuzun spor salonu özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılıyor, Bilgin Hocanın nezaretinde açılan basketbol kursuna katılım oldukça  fazla inşallah ilerleyen zamanlarda müsabakalarda da yer alıp  ilçemize madalyalar kazandıracağız” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,”  Gençlerin diyabet ve obeziteden uzak sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için, kötü alışkanlıklar,  teknoloji  ve  internet  bağımlılığından korunması  ve  spor yaparak zihinsel gelişimlerini olumlu etkilemesine ön ayak olmak bizlerin görevidir. Gençlerimize başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim