Spor Yap Sıhhat Bul sloganıyla ve hazırlanan şişme spor aletleriyle Çınarcıklı gençler, çeşitli yarışma ve çalışma yaparak kendisini tanıma imkanı bularak gücünü test etti.

Şenlikte Osmanlı’dan gelen ata sporu Matrak’ın yanı sıra çocukluk döneminin vazgeçilmez oyunlarından halatla Çekme, kaydırak, tırmanma duvarı, gol show, rodeo, top havuzu, küçük ve büyük oyun parklarında çocuklar yarışarak hünerlerini sergileyerek çeşitli hediyeler kazandılar.

Oyunlarda kimi çocuklarını yarıştırdı, oynattı, kimi de kendi hünerlerini gösterdi. Ayrıca 25 kişilik gösteri ekibi halkı coşturarak faaliyete katılmalarını sağladılar. 
Herkes İçin Spor Federasyonu Yalova il Temsilcisi Mehmet Yörük, Herkes İçin spor faaliyetlerinin tanıtımını yaparak bireylerin sağlıklı yaşam standardını sporla yükseltilebileceğini söyledi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Metin Kaplan, Herkes İçin Spor şenliğinin Yalova’ da ilk kez yapıldığına dikkat çekip, Yalova’nın sporda örnek ve model bir şehir olduğunu belirtip tüm branşlarda alt yapıya önem verdiklerini belirterek, bu organizasyona katkı sağlayan Spor Genel Müdürlüğüne, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığına, Belediye Başkanlığına teşekkürlerini iletti. 

Editör: TE Bilişim