Ziyarette Başkan Tamer Balkaş’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Engin Tuna’nın yanı sıra Serkan Gedik ve İbrahim İnce yer aldı.

“Yalova ve Çiftlikköy’ün adını başarıyla temsil etmek istiyoruz”

Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü Başkanı Tamer Balkaş,” 2018 yılının Nisan ayında kurulan derneğimiz Çiftlikköy ve Yalova’da spor ve kültürel çalışmalar ile hizmet etmek için kuruldu. Çiftlikköy Kültür Spor ismini skor değil spor kültürünü öğreterek  sevgide, saygıda ve sportif başarılarda ülke çapında duyurmak ve yaşatmak için kurulmuştur. Tüzüğümüzde yer verdiğimiz birçok spor branşında çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz. İlk etapta futbol okulu çalışmalarını başlattık. Tescilimizi yaparak altyapı ve 2. Amatörden lige katılmayı planlıyoruz. Yüzme ve jimnastik çalışmalarıyla da farklı branşlarda ilimize ve ilçemize hizmet etmeyi arzuluyoruz. Çiftlikköy’deki spor salonu projesinin bir an önce çözümlenmesi konusunu Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’la görüştük. Çiftlikköy’ün sporcu potansiyeli bir hayli fazla. Bunu değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü’ne faaliyetlerinde başarılar dileyen Spor İl Müdürü Kaplan,” Yapılacak tesislerde Yalova’nın hali hazırda devam eden yatırımlarının artarak devam edecek. Yeni branşlarda ve mevcut sporlarda yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Kulüplerimizin her zaman yanında ve destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü Başkanı Tamer Balkaş, Kaplan’a 77 Numaralı forma ve teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilişim