Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk Coşkunspor 4-0 kazanarak 5 hafta sonla 3 puanla tanışmış oldu. Coşkunspor’a 3 puanı Ethem, Sami, Berke ve Murat’ın kendi kalesine attığı goller getirmiş oldu.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu'nda oynanan mücadeleye konuk Coşkunspor hızlı başlayan taraf oldu.  Müsabakada dakikalar 3’ü gösterdiğinde topla buluşan Ethem, Hersekspor kalecisi Görkem’i avlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.  Bu golden sonra karşılaşma ortada geçti. Her iki takımda gol arayışlarını sürdürse de ilk yarıda başka gol olmayınca devre arasına Coşkunspor 1-0 önde girmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı başlayan taraf Bordo Mavili ekip Coşkunspor oldu ve 46. Dakikada geliştirdiği atakta Sami Hersekspor ağlarını 2. Kez havalandırdı. Bulduğu 2. Golle birlikte rahatlayan Coşkunspor oyunun kontrolünü eline tamamen geçirdi.

Karşılaşmada dakikalar 58’i gösterdiğinde atak geliştiren Coşkunspor’da bu kez sahneye Berke çıktı ve skoru 3-0’a getiren gole imzasını attı.

Bu golden yalnızca 2 dakika sonra 60. Dakikada kontra atak geliştiren Coşkunspor’da Berke’nin ceza sahasına gönderdiği topa ters bir vuruş yapan Hersekspor’dan Murat meşin yuvarlağı kendi ağlarıyla buluşturarak skoru 4-0’a getirdi.

Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Coşkunspor Altınova deplasmanından 3 puanı kaparken 5 hafta sonra puanla tanışmış oldu. Hersekspor ise 5. Hafta sonunda da mağlup olarak ligin dibine demir attı.

 

U-14

Stat: Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu

Hakemler: Yusuf Karamercimek***

Hersekspor: Görkem**, Murat**, İsmail**(Tufan**), Bedirhan**, Aydın**, Muhammed**, Erhan**, Eyüp**(İsmail**), Alper**, Yasin**(Alperen**), Mehmet**

Coşkunspor: Hasan***, Alperen***(Ekrem**), Ethem***(İbrahim**), Selahattin***, Doğan***(Mehmet**), Mehmet***, Burak***(Furkan**), Sami***, Umut***, Berke***, Mahmut***(Tolgahan**)

Goller: Dk. 3 Ethem 0-1, Dk. 46 Sami 0-2, Dk. 58 Berke 0-3, Dk. 60 Murat (K.K.) 0-4

Editör: TE Bilişim