Bir dönem U-16 ve U-17 Milli takımın yanı sıra Fenerbahçe ve Yalovaspor forması giyen son 4 sezondur ise Armutlu Belediyespor’un başarısı için ter döken Ali Çukadar, sağ duyu çağrısı yaptı. Süper Amatör Kümede hak eden takımın şampiyon olmasını istediğini belirten tecrübeli forvet oyuncusu, Termal Belediyespor maçında futboldan ziyade futbol dışı olayların konuştuğunun altını çizdi.
Armutlu Belediyespor’un başarılı oyuncusu Ali Çukadar,” Geçmiş sezonların aksine bu sezon Süper Amatör Kümede hiç istenmeyen olaylar yaşandı. Gerek saha içerisinde gerekse saha dışında. Futboldan ziyade hep futbol dışı olaylar yaşanıp konuşuldu. Biz Armutlu Belediyespor olarak her takım gibi şampiyonluk için kadro kurduk. Sezon başında hangi takıma sorsanız hiçbir takım küme düşmek için lige katılmaz. Ama bu ligde sadece bir takım şampiyon olacak. Şampiyonluk yarışı ise Yalovaspor ile Armutlu Belediyespor arasında geçiyor. İlk Armutlu Belediyespor-Yalovaspor maçında yaşanan olaylar sonucunda istenmeyen takım olarak ilan edildik. Bu hafta Termal Belediyespor ile oynadığımız maçta ise yine futbol dışı olaylar yüzünden maç tatil edildi. Şahsım ve bazı futbolcu arkadaşlarıma ağır tahrikler ve küfürler edildi. İlk Yalovaspor maçında tribündeki Yalovasporlu futbolculara taraftarlar saldırı oldu. Saha içinde maçı bırakıp rakip tribüne çıkıp Yalovasporlu futbolcuları kollayıp kendi taraftarımızla kötü olduk. Ama deplasmandaki Yalovaspor maçında ve bu haftaki Termal Belediyespor maçında tribünden yemediğimiz küfür kalmadı. Gol atıp sevindiğimiz için biz kötü olduk. O kadar küfür yedikten sonra kim olsa golden sonra sevinirdi. Tribünlere küfür ettiğimiz söyleniyor. Ama tribündeki hiçbir şahsa karşı küfür olayı olmadı.  Ben ve 6-7 takım arkadaşım geçtiğimiz senelerde Yalovaspor formasını giydik. Ben 2 sezon o formayla mücadele ettim. 3. Ligde oynadığımız zaman 1 yıl bedava oynadım Yalovaspor Kulübünde. Yalovaspor’un başarılı olmasını bizde istiyoruz. Keşke 2. Lig veya 1. Lig yada daha yüksek yerlerde şampiyonluğa oynamalarını arzu ediyorum. sonuçta bizde bu şehirde yaşıyoruz. Haritalarda Yalova/Armutlu yazıyor.
Ben herkesi biraz daha anlayışlı ve sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Kim hak ediyorsa kimin nasibin de varsa şampiyonluk o takım yaşasın bu sevinci” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim