Cumhuriyet Ortaokulu hentbol takımı, Kastamonu’da katıldığı grup maçlarını başarıyla tamamlayarak yarı finallere kaldı. Elde edilen başarı sonrasında Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Zekai Pirimoğlu Beden Eğitimi Öğretmenleri  Hasan Yıldız ve Mehmet  Kacatürk, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. Sporcularla birlikte hentbol Antrenörü Uğur Akalp’te bu ziyarette yer aldı.
Hentbol Antrenörü Uğur Akalp,” Cumhuriyet Ortaokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Hentbol branşında Kızlar ve Erkeklerde birinci olduktan sonra Grup Müsabakaları için 03- 07 Mayıs 2017 tarihleri arasında  Kastamonu’ya gitmiştir. Yapılan müsabakalar sonrasında Erkek takımı Grubunu şampiyon olarak tamamlamış  ve  Yarı Finale kalmıştır. İleri bir tarihte sporcuların katılacağı Yarı Final Müsabakaları Kütahya’da yapılacaktır. Aynı Okul daha öncede Okul Sporları Hentbol Branşında Kız&Erkeklerde  şampiyonluklar yaşamıştır" dedi.
Metin Kaplan’a teşekkürlerini ileten Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Zekai Pirimoğlu, "Bizlerin amacı milli takımlara ve profesyonel kulüplere  sporcu kazandırmak inşallah devam eden başarılarımız neticesinde amaçlarımıza ulaşırız” şeklinde konuştu.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise katkılarından ötürü Okul Müdürü Zekai Pirimoğlu’nu , Beden Eğitimi Öğretmenleri  Hasan Yıldız ve Mehmet  Kacatürk’ü, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörleri Hüseyin Kutrup, Uğur Akalp ve Hentbol İl Temsilcisi Kürşat Kahyaoğlu’nu başarılarından dolayı tebrik etti.

Editör: TE Bilişim