Yalovaspor’un yeni taraftar grubu Cadde Gençlik, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor için Serin Bahçe’de dayanışma gecesi düzenledi.
Geceyi Gaye Süs Bitkileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul üstlenirken, Yalova Belediye Başkanvekili Adil Ürekli, MHP İl Başkanı Hasan Topçular, AKP İl Başkan vekili Şaban Balkaya, eski AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Meclis üyesi Başar Şahin, Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergis, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mercimek, YTSO Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Sarıoğlu, YTSO Genç Girişimciler Başkanı Sercan Şık gibi isimlerin yanı sıra Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez’de katılanlar arasında yer aldı.  Destek gecesinde Yeşil Kırmızılı ekibin hazırlattığı platinium, gold ve taraftar kartları da tanıtıldı.
Gecede genç işadamı ve siyesetçi Mehmet Demirhan ile işadamı Abdullah Okul, tanıtımı yapılan 7 Platinyum taraftar kartı satın alarak Yalovaspor'a ilk desteği verdiler. Program, Cadde Gençlik'in meşale şovu ile sona erdi.

 

 

Editör: TE Bilişim