Çiftlikköy Belediyespor’un başarılı karatecileri Ömer Vehbi Yılmaz, Ulukan Sarıçiçek, Muhammet Safa Yılmaz ve Rahman Emirhan Özüdoğru, Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu’nun elinden Milli armalarını aldılar.
11-15 Nisan Antalya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcularımız adlarını Balkan Şampiyonası’na yazdırmıştı. Yalova’da çalışmalarını sürdüren Ömer, Ulukan, Muhammet ve Emirhan, 17-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Milli takım kampına katılacaklar. 4 sporcu ardından ise 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Balkan Çocukları Karate Şampiyonası’nda Milli formayla mücadele edecekler.
Organizasyon öncesinde Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu, Türkiye Karate Federasyonu tarafından gönderilen Milli armaları Ömer Vehbi Yılmaz, Ulukan Sarıçiçek, Muhammet Safa Yılmaz ve Rahman Emirhan Özüdoğru’ya takdim etti.
İstanbul’da yapılacak şampiyonada Ömer Vehbi Yılmaz 37 kiloda, Muhammet Safa Yılmaz 30 kiloda, Ulukan Sarı Çiçek 42 kiloda ve Rahman Emirhan Özüdoğru ise +52 kiloda mücadele edecekler.

 

Editör: TE Bilişim