Yalova’daki seminere 82 antrenör ve hakemin katıldığına vurgu yapan Delioğlu, katılım açısından en kalabalık ilin Yalova olduğunu söyledi.

Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu, “Öncelikle 90. Yıl Spor Salonunu seminer için tahsis ettiren Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan'a ve bu seminerin Yalova ilimizde yapılmasını sağlayan Karate Federasyon Başkanımız Esat Delihasan'a ve bizleri yalnız bırakmayan Spor Şube Müdürümüz Selma Alaçatlı’ya ve Mehmet Yörük’e organizasyonda emeği geçen Yalova İl Hakem Komite Başkanı Sensei Mustafa Canan Taş'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen antrenör hakem ve sporcu kardeşlerime de teşekkür ederim” dedi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Karate federasyonu başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan hakem antrenör ve dan semineri 5 ilde düzenlenmiş bu illerden ilimiz Yalova 90. yıl Spor Salonunda yapılan karate seminerine çeşitli illerimizden katılan toplamda 82 üst seviyedeki antrenörlerin 2 gün boyunca ilimizdeki seminerlere katılışı Yalova karatesinin de gelişmesi ve bilgilerin üst seviyede öğretilmesi ve antrenörler tarafından kabul görmesi spor adına çok faydalı olmuştur. İl müdürlüğümüz adına tüm branşlarda faaliyet gösteren antrenör ve sporcularımıza kurumumuzca geçmiş zamanda olduğu gibi bu günde ve gelecekte de her zaman devletimiz katkıları ile yanlarında olacağımızı belirtiyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim