Yalovalı bilek güreşi sporcuları Malezya’da yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası için Milli takım ile birlikte Malezya’ya gitti. 29 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenecek şampiyonada Yalovalı demir bilekler madalya savaşı verecek. Malezya’ya giden kafilede Yalova’dan Dursun Önder, Engin Terzi, Sigita Terzi, Emre Albaş, Yiğit Sarıcalı, Barış Çağdaş ve Tarık Durak yer alıyor.
Bulgaristan’da gerçekleşen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında18 ve 21 yaş altı genç kız-erkek ve masterlar kategorisinde madalya kazanan Yalovalı sporcular Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası için Milli takıma davet edilmişti. 
Malezya’dan madalyalarla dönmek istediklerini belirten Bilek güreşi antrenörü Engin Terzi “Hedefimiz Malezya yapılacak Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında bir kez aha Şampiyon olmak. Yalova’da Bilek Güreşi sporunu gençlere aşıladığım ve sevdirdiğim için çok mutluyum Sporu sevmeleri ve azimle çalışmaları sonucu Milli Takıma birçok sporcu veriyor ve madalyalar ile ilimize dönüyoruz. Dursun Önder hocamızla beraber bu sporu Yalova’da yaymak ve ülkemizi temsil edecek yeni Dünya Şampiyonları çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Koray Girgin, Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Yalova’yı temsil edecek sporcularımıza başarılar dileyerek “demir bileklere güvenim tam” dedi.
Editör: TE Bilişim