Romanya’nın Başkenti Bükreş’te yapılacak Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda hem Türkiye’yi hem de ilimizi temsil edecek Yalova Bilek Güreşi Spor Kulübü’nün başkanı Dursun Önder ve sporcular, verdiği desteklerden ötürü Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz’i ziyaret etti.
“Bükreş’ten madalyalarla döneceğiz”
Nergiz’e verdiği destekten ötürü teşekkür eden Başkan Önder,”2-6 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Milli Takım seçmelerinde takım halinde şampiyon olduk ve Romanya’nın Bükreş şehrinde 21 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. 12 sporcudan oluşan millilerimiz Türkiye’yi ve Yalova’yı Bükreş’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında temsil edecekler. İnşallah oradan da galibiyetlerle döneceğiz. Bu zamana kadar bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Yeşil Körfez Su Birliği Başkanımız Sayın Ömer Nergiz’e katkı ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
“Sporcularımıza başarılar diliyorum”
Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, “İlimizi ve ülkemizi yurt dışında temsil edecek olan bilek güreşçi kardeşlerime başarılar diliyorum. İlimizin ve ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında başarı ile temsil edilmesi hepimizin görevidir. Bu konuda elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz. Dursun Önder kardeşime yetiştirdiği sporculardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonasında da Türk Bayağını göndere çekeceğiz.“ şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim