Kurtköyspor:0 Demirspor:3
1.Amatör Küme B Grubunun 10. Haftasında Kurtköyspor ile Demirspor kozlarını paylaşacaktı. Ancak ev sahibi ekip Amatör Saha 1’de oynanması gereken maça gelmeyince konuk ekip müsabakayı hükmen 3-0 kazandı. Karşılaşmayı yönetecek olan Ramazan Karahasan, Gökhan Çağşırlıoğlu ve A. Berkant Koray ile Demirspor sahada ki yerini aldı. Ancak ev sahibi Kurtköyspor’un sahada olmaması nedeniyle maçı yönetecek olan Ramazan Karahasan karşılaşmayı tatil etti.
B Grubunda oynadığı 9 maçta sadece 1 puan toplayabilen Bordo –Yeşilli ekip Kurtköyspor 10. Hafta maçına çıkmadı. Sezona kötü başlayan ancak 5. Haftadan itibaren toparlanma evresine giren Osman Yılmaz’ın ekibi Demirspor ise aldığı hükmen galibiyetle puanını 13’e çıkartarak bitime 4 hafta kala rahat nefes aldı.
Geride kalan 10 haftada 1 puanı Koru Belediyespor beraberliği ile kazanan Kurtköyspor’un ise kalan 4 haftada ligde kalması mucize gibi görünüyor. 1.Amatör Küme B Grubunun 11. Haftasında Kurtköyspor lider Elmalıkspor’a konuk olurken, Demirspor ise Yeşilovaspor ile kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim