Yalova Spor Kulübü Başkanı  Ali Demirhan, Basın Sözcüsü Meriç Tutuş, Futbol Şube Sorumlusu Yalçın Tekin, Tahir Ergin ve Hüseyin Buğday, Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.
Amaçlarını ve hedeflerini açıklayan Yalovaspor’un çiçeği burnunda başkanı Ali Demirhan,”  Mülki amirimiz olan Yalova Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürümüzü ziyarete geldik. Yalova Spor Yalova camiasını  temsil eden bir takım, yeniden yapılanma sürecinde İl Müdürümüzün tavsiyelerinden yararlanmak istiyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, madde bağımlılığı, internet bağımlılığı gibi sosyal hayatlarını olumsuz etkileyecek her türlü etkenden sterilize etmek bizim asli görevimiz. İlimizin coğrafi özellikleri ve iklim şartlarını fırsat bilip  İl Müdürlüğümüz  ile koordineli çalışıp uluslararası müsabakalara sporcu göndermeyi hedefliyoruz. Diğer branşlarda da yapılanmayı hedefliyoruz” dedi.
Yalova’da her branşta sporun gelişmesi, sporcu sayısının arttırılması için çok sayıda çalışma yapıldığını söyleyen Kaplan, kurumsal olarak ellerinden gelen destek ve yardımda bulunacaklarını belirterek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim