Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Yalova VİP’in düzenlediği 'Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası’nı OGM Orman Gençlik kazandı. 3 gün boyunca 90. Yıl Spor Salonunda devam eden turnuva ödül töreni ile son buldu.
Son gün maçlarında Edremit Belediyesi Gürespor ile İzmit Belediyespor karşı karşıya gelirken, maçı Balıkesir temsilcisi 82-68 kazandı. Günün ikinci maçında ise ev sahibi Yalova VİP ile OGM Orman Gençlik kozlarını paylaşırken, maçı 73-64 kazanan Ankara ekibi şampiyon oldu.
Turnuvada şampiyonluğu elde eden OGM Orman Gençlik’e kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner takdim etti.
İkinci sırada yer alan Edremit Belediyesi Gürespor ise kupasını Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi 2. Başkanı Hüseyin Süngü’nün elinden alırken, üçüncü olan Yalova VİP’e ise kupasını Özel Yalova Hastanesi yöneticisi Nilüfer Çelik verdi. Ayrıca VİP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, organizasyona katılan takımlara ve katkı sağlayanlara birer plaket takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim