Ev sahibi Sultaniyespor’un tek golü penaltıdan İbrahim atarken, Çiftlikköy Belediyespor’a kritik 3 puanı getiren gollere ise Muhammet ve Özgür imzasını attı.

Çiftlikköy İlçe Stadında oynanan zorlu 90 dakikaya her iki ekipte kontrollü başladılar. Derbi niteliği taşıyan mücadelenin 25. Dakikasında gelişen Çiftlikköy Belediyespor atağında sahneye çıkan Muhammet, Sultaniyespor ağlarını havalandırarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Bulduğu golle birlikte rakibinin oyununu da bozan Kırmızı Siyahlılar farkı artırmak için rakip kaleyi abluka altına aldı. Maçta dakikalar 40’ı gösterdiğinde Çiftlikköy Belediyespor’da bu kez sahneye Özgür çıktı ve skoru 2-0’a getirirken ilk 45 dakikanın da skorunu da belirledi. Mücadelenin ikinci yarısında Çiftlikköy Belediyespor oyunu dengede tutarken, ev sahibi Sultaniyespor farkı azaltmak için rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 70. dakikasında gelişen atakta hakem ev sahibi ekip lehine penaltı kararı verdi. Topun başına geçen İbrahim, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak durumu 2-1 yaptı ve müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu.

Aldığı 3 puanla 46 puana ulaşan Çiftlikköy Belediyespor 2. Sıradaki yerini korurken takipçiliğini sürdürdü. Sultaniyespor ise 21 puanda kaldı ve 8. Sıraya geriledi. 

Editör: TE Bilişim