Gençler Serbest Greko-Romen ve Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün Milli sporcuları Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu mindere çıkacak. 30 Ağustosta Fransa’nın Macon kentinde start alacak turnuva 4 Eylül 2016 tarihinde son bulacak. Derya Bayan 59 kiloda, Aslı Tuğcu 63 kiloda madalya mücadelesi verecek.
Altınova Tersaneler Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozok,” Kulübümüze maddi manevi destek olan  Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a  ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Kulübümüze yapılan desteklerin  karşılığı olarak  Yalova’mıza Avrupa, Dünya ve Uluslararası bir çok turnuvada 56 tane madalya kazandırdık. Allah’ın izniyle Gençler Serbest Greko-Romen ve Kadınlar Dünya Şampiyonasından madalya bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Derya ve Aslı’ya başarı dileklerinde bulunan Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Genç Kadınlar  Dünya Güreş  Şampiyonasında ilimizi ve  ülkemizi temsil edecek sporcularımıza ve  milli takıma başarılar diliyorum inşaallah emeklerinin karşılığını alır ve yurdumuza  madalya ile dönerler” dedi.

 

Editör: TE Bilişim