Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, 16-17-18 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak Gemlik Zeytini Turnuvasına katılacak. 
5-6-7-8 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 1.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen basketbol turnuvası ile 
start alacak.
Organizasyona temsilcimizin yanı sıra Türkiye Basketbol 2. Ligi ekipleri Düzce Belediyespor, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gemlik Gücüm takımları katılacak.
Gemlik Spor Salonu’nda oynanacak maçlar kapsamında 16 Ekim Cuma günü İstanbul Teknik Üniversitesi ile Gemlik Gücüm, Düzce Belediyespor ile- Yalova Group Belediyespor karşı karşıya gelecek. 
İkinci gün maçlarında ise Gemlik Gücüm ile Düzce Belediyespor, Yalova Group Belediyespor ile İstanbul Teknik Üniversitesi turnuvanın son gününde ise İstanbul Teknik Üniversitesi -Düzce Belediyespor ve Gemlik Gücüm-Yalvoa Group Belediyespor maçları oynanacak. 
Yalova Group Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz,” Bu turnuva bizim ne durum olduğumuzu gösterecek. Şuana kadar iyi maçlar oynadık. Gemlik’te turnuvada bizleri güçlü takımlar bekliyor. Oynayacağımız maçlarla seviyemizi görüp 31 Ekimde başlayacak lig tarihine kadar eksikliklerimizi kapatacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim