13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Yalovalı dev adamlar 18 Ekim Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonunda saatler 15:00’ı gösterdiğinde Orhangazi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Düzce Belediyespor’dan kısa ve uzun forvet mevkilerinde oynayan Hüseyin Ergül, Fenerbahçe altyapısından pivot oyuncusu Canberk Uzunkaya ve guard oynayan Nazilli Belediyespor’dan Kemal Bilgin’i transfer eden geçen sezondan Cihan Hafızoğlu ve Mustafa Olcay yeniden anlaşan Yalova Belediyespor son olarak BEST Balıkesir, Boluspor, skorer guard-kısa forvet Serdar Hot ile anlaşma sağladı.

İyi bir kadro kurduklarını hedeflerinin ise play-offlar olduğunu belirten Yalova Belediyespor basketbol antrenörü Dağhan Oğuz, "Transferde son olarak tecrübeli oyuncu Serdar Hot ile anlaşma sağladık. Uzun süre 2. Ligde spor yaşantısını sürdürdü. Takıma büyük katkı sağlayacaktır. Daha öncede iyi oyuncuları kadromuza katmıştık. Lig için çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz play-offlara kalmak ardından 3. Lige emin adımlarla çıkmaktır. Bizlere destek veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a çok teşekkür ediyorum. Maçlarımızda Yalova halkına büyük iş düşüyor. İddialı olduğumuz bu sezonda bizleri desteklemelerini arzu ediyoruz. Yalova’da basketbolu yeniden canlandırma arzusu içindeyiz. Alt yapımızdan da bir çok oyuncuyu A takıma çıkardık" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim