Yalova Doğa Okullarında  düzenlenen panelde Yalova Group Belediyesporlu oyuncular, minik öğrencilerin sorularıyla terledi. Türkiye Basketbol 2. Liginde iyi işler yapan sporcular, Yalova Doğa Okulları Müdür Yardımcısı Didem Sevinç ve Beden eğitimi öğretmeni Emre Parçal’ın düzenlediği panele katılarak yaklaşık 300 öğrenciyle bir araya geldi.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez, antrenör Dağhan Oğuz, yardımcı antrenör Tolga Üstün ve oyuncular Serdar Hot, Hüseyin Ergül, Fatih Kızılca ve Tayfun Karabey’in katıldığı panel hoş anlara sahne oldu.
Minik öğrenciler basketbola nerde başladınız? unutamadığınız maç? yatağa sığabiliyor musunuz? Türkiye’de en çok yatırım futbola yapılmasına rağmen basketboldaki hem kulüp hemde milli takım daha başarılı, buradaki eksiklikler ve nedenleri gibi sorularla basketbolcuları hem güldürdüler hem de terlettiler.
Panel sonrasında Yalova Doğa Okulları Müdür Yardımcısı Didem Sevinç ve Beden eğitimi öğretmeni Emre Parçal teknik heyet ve oyunculara çiçek verdi.
Editör: TE Bilişim