Yalova Group Belediyespor: 68 İnegöl Belediyespor: 61
Türkiye Basketbol 2. Ligi hazırlıklarını sürdüren Yalova Group Belediyespor 5. Hazırlık maçında İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta temsilcimiz ilk iki periyot kötü oynamasına karşın dördüncü periyotta ki iyi oyunu ile maçı 68-61 kazandı. Temsilcimizde Cihan Deliçay 21 sayıyla en skorer ismi olurken onu, 14 sayıyla Fatih Kızılca ve 10 sayıyla Hüseyin Ergül izledi. 
Karşılaşmaya Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) temsilcisi çok iyi başladı ve ilk çeyreği 21-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte toparlanan Yalova’nın dev adamları rakibine 20-14 üstünlük sağladı. Üçüncü çeyrek başa baş geçerken temsilcimiz bu periyotu 18-17 önde geçmeyi başardı. Son çeyrekte Yalova Group Belediyespor rakibine savunma ve hücum dersi verirken pota altını Cihan Deliçay ve Fatih Kızılca ile çok iyi kullanırken bu periyotu 19-9 maçı da 68-61 kazandı.
Yalova Group Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz,” Kötü başladığımız maçı son çeyrekte çok iyi oynayarak kazandık. Takım üzerinde ki sakatlıklar sorun yaratıyor. Bugün dar bir rotasyonla mücadele ettik. Lige kadar hazır olacağız” dedi. 
Editör: TE Bilişim