21 Nisan Salı günü 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka saatler 17:00'ı gösterdiğinde başlayacak. 18 Nisan Cumartesi günü Caferağa Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Yalova'nın dev adamları 71-68 kazanarak seride durumu 1-0'e getirmişti.

Eğer bugün oynanacak maçı Yalova Belediyespor kazanırsa, Ligi Play-Off elemelerinde bir üst tura yükselecek ve Çankırı Demirspor ile Medical Park Trabzonspor Gelişim eşleşmesinden gelecek karşı karşıya gelecek.

"Tüm Yalova'yı Bu Maça Davet Ediyorum"

Yalova Belediyespor basketbol antrenörü Dağhan Oğuz,"21 Nisan Salı günü 90. Yıl Spor Salonu'nda oynayacağımız maça davet ediyorum. Bu maçı kazandığımızda bir üst tura yükseleceğiz. İlk maçta İstanbul'da birçok zorluk ve tribünlerin taşkınlıklarıyla karşılaştık. Kötü başladığımız maçı son periyottaki mükemmel oyunumuzla mağlup ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beykoz ile oynayacağımız ikinci maçta seyircimize büyük iş düşüyor. Onların desteğine ihtiyacımız var. Salonu doldurarak altıncı adam olmalarını arzu ediyoruz. Tüm Yalova'yı bu maça davet ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim