Yalova yeni bir kulübe daha kavuşurken, adı “Diriliş Spor Kulübü” oldu. Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Metin Bedir ve Müdür  Yardımcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Polat kulübün kurulmasının ardından Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.
“Sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyoruz”
Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdürü  Metin Bedir,” Okulumuz aynı zamanda Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak pilot okuldur. Çalışmalarımız ile öğrencilerimizin  hem eğitim hayatlarını hem de spor yaparak sağlıklı bireyler olmalarını hedefliyoruz.  Bu anlamda  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının imzaladığı protokol kapsamında okul spor kulübümüz  ‘Diriliş Spor Kulübü’nün kuruluşunu tamamladık. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Gençlerin diyabet ve obeziteden uzak sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için, kötü alışkanlıklar,  teknoloji  ve  internet  bağımlılığından korunması  ve  spor yaparak zihinsel gelişimlerini olumlu etkilemesine ön ayak olmak bizlerin görevidir. Bu anlamda Türk Sporuna  verdikleri desteklerden dolayı,  İl ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim