Geçen seneye oranla bu sezon istikrarlı grafik çizen Yalova’nın dişi Messi’leri ilk yarının son haftasında Sakarya Bayan Futbol Kulübü’ne iyi mücadele etmesine karşın 4-2 mağlup oldu.

16 puan toplayan Sakarya ekibi ise ilk devreyi lider tamamladı. 

Türkiye Kadınlar 2. Ligi 6. Grup 7. Hafta müsabakalarında Sakarya Bayan Futbol Kulübü ile Yalova Gençlikspor kozlarını Erenler Stadında paylaştı. 6 golün atıldığı mücadelede son 5 dakikada bulduğu 2 golle ev sahibi ekip sahadan 4-2’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Puanını 16’ya çıkartan Sakarya Bayan Futbol Kulübü ilk yarıyı lider tamamladı. Temsilcimiz Yalova Gençlikspor ise 7 puanda kalmasına karşın 5. Sıradaki yerini korudu.

Haftanın diğer müsabakalarında Akdeniz Nurçelik evinde ağırladığı Yenidünya’yı gol yağmuruna tutarak 11-0 galip geldi. İstanbul ekibi puanını 13’e çıkartarak 3. Sırada yer alırken, 1 puanı bulunan Yenidünya ise son sırada devre arasına girdi.

Bir diğer İstanbul derbisinde CFS Bağcılar’ın konuğu olan Kireçburnu rakibini bozguna uğratarak yeşil sahadan 5-0 galip ayrıldı. 14 puana yükselen Kireçburnu 2. Sırada CFS Bağcılar ise 7 puan ve averajla 6. Sırada yer aldı. Bakırköy Zara ile Karşıya Koleji arasındaki mücadelede ise gülen taraf 2-0’lık skorla Kocaeli ekibi oldu.

Puanını 12’ye yükselten Karşıyaka Koleji 4. Sırada kendine yer bulurken, Bakırköy Zara ise 6 puanla 7. Sırada devre arasına girdi. ilk devresi tamamlanan Türkiye Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta ikinci devre müsabakaları 5 Ocak'ta start alacak. 

Editör: TE Bilişim