Bir çok seyircinin takip ettiği hazırlık maçında Gençlikspor Bayan Futbol Takımı dişi Pele’leri hünerlerini sergilerken futbolseverlerden tam not aldılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde yer alan Gençlikspor Bayan Futbol takımı ilk kez Yalovalıların karşısına çıktı.

Uğur Akalp ve Atletizm Antrenörü Yeliz Aksüzek nezaretinde antrenmanlarını gerçekleştiren Gençlikspor Bayan Futbol takımı 2012-2013 sezonunda Kadınlar 2. Ligine katılarak Yalova’yı temsil edecek.

Gösteri maçının hakemliğini TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı ve Ulusal Hakemimiz Sefa Demir yaparken Dişi Pele’ler yaptıkları hareketler ve attıkları gollerle erkeklere taş çıkarttılar.

16 Haziran cumartesi günü oynanan Olgunlar Ligi Final müsabakasında fıkra gibi olaylar yaşandı. Merhum Gazeteci Mümin Gözüyılmaz anısına düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvasının final karşılaşması öncesinde Ahmet Saraç Sahasının çimlerine kramponları formaları ve şortlarıyla sahaya çıkan Gençlikspor Bayan Futbol takımı oyuncuları futbolseverlere zevkli anlar yaşattılar.

Editör: TE Bilişim