Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Doğanspor oldu ve 8. dakikada geliştirdiği atakta Mahsun’un kaydettiği golle skoru 1-0’a getirdi. Kalesinde gördüğ erken golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi takım Yeşilovaspor toparlanarak oyuna ortak oldu ve beraberlik golü için Doğanspor kalesine yüklenmeye başladı.

Müsabakanın 24. dakikasında gelişen Yeşil-Siyahlı ekibin atağında Muhammet Ali attığı golle durumu 1-1 yaparak takımına beraberliği getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf konuk ekip Doğanspor oldu. Mücadelenin 70. dakikasında gelişen Sarı-Kırmızılı ekibin atağında Hasan, skoru 2-1 yaptı.

Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Doğanspor, farkı arttırmak için Yeşilovaspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 80+1. dakikasında gelişen Sarı-Kırmızılı ekibin atağında ikinci golün sahibi Hasan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Gürsel Çakal***, A.Ümran Köycü***, Cihan Coşkun***

Yeşilovaspor: Nurullah**, Fatih**, Sezer**, Ahmet**, Ramazan**, Alper**, Bünyamin**, Ömer**, Muhammet Ali**, Hikmet**, Ramazan Dağ**

Doğanspor: K.Orbay***, Rıza***, Mert***, Talha***, Hasan***, Oğuz***, Orhan***, Umut***, Mahsun***, Mehmet***, Emrah***

Goller: Dk.8 Mahsun 0-1, Dk. 24 Muhammet Ali 1-1, Dk.70-80+1 Hasan 1-3

 

Editör: TE Bilişim