İftar yemeğine camianın önde gelen isimlerinin yanı sıra Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Sefa Demir, Yalova Belediyespor Kulübü Yetkilileri ve kulübün sponsorlarından EL-PA Beko Bayii Yetkilisi Salim Dönmez’da katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda dosthane geçen iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayında iftar yemeği geleneksel hale getirdiklerini ve camiayı bir araya topladıklarını belirten Doğanspor Kulübü Başkanı Şenol Çakırgöz, “Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bizde Doğanspor ailesi olarak bir arada olmak için iftar yemeği organize ettik. İftar organizasyonumuza yoğun bir katılım oldu. Spor camiasının önde gelen isimleri yemeğimize gelerek bizleri şereflendirdi. Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan A takım futbolcularımızın birbirleriyle kaynaşması, üyelerimizin de bir arada olması açısından iftar yemeğimiz oldukça güzel geçti. 2012-2013 sezonunda öncelikle Doğanspor’a ve diğer tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca kulüp tesislerinde düzenlenen iftar yemeği sonrasında Doğanspor Kulübü Başkanı Şenol Çakırgöz, kulübün eski futbolcularından ve halen üyesi olan Emin Cihan Efe’ye, takıma forma yaptırarak katkıda bulunması sebebiyle teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilişim