Kendisi ile ilgili konulara açıklık getiren Öncelikle belirtmek istediğim Yalovaspor’a neden tekrar yönetici olmadığım sorularına cevap vermek istiyorum. Bizler Yalova’lıyız Yalovaspor’luyuz tabiiki her zaman yaşadığımız şehrin takımına sahip çıkıcaz benim mazeretim Akköyspor ve Yalovaspor maç takviminin yeni sezonda aynı tarihlere denk gelmesidir onun için bu görevi almadım. O görevin daha çok zaman istemesidir. Yeri gelmişken yeni seçilen yalovaspor yönetici arkadaşlara sonsuz başarılar diliyorum. 

Akköyspor’a gelince ben 2006’dan beri Akköyspor başkanıyım Akköyspor a gönülden bağlıyım. Köyümü çok seviyorum ve köyümü yalovada futbol adına temsil etmekten mutluluk duyuyorum gurur duyuyorum onur duyuyorum bir çok köy takımının imkansızlıklardan dolayı liglere katılamaması merkez takımların fes olduğu bazı belde takımlarının bile liglerde olmadığı bir ortamda biz köyümüzü en iyi şekilde temsil ediyoruz.  Tabii sıkıntılarımızda çok tesisimiz yok sahamız yok en önemlisi alt yapımız yok bunları göz önüne aldığımızda hafta sonu oynayacağımız kadıköyspor  bu şartların tamamı varı Pazar günü oynayacağımız final maçına kadıköyspor u bir adım önde başlamasına sebebidir.

Kadıköspor bir adım önde fakat biz bir puan öndeyiz. Biz bu işi buraya kadar getirdik biz gönüllerin şampiyonu olduk. İşte biz bunun için müthiş işler yaptık. Birlik ve beraberlik içinde olan yönetim kurulumuma her biri taktire değer futbolcu kardeşlerime ve Akköy’e ve akköyspor a gönül veren tüm dostlara ve taraftarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Pazar günü oynayacağımız final maçı aslında bir belediye takımı ile bir köy takımının finali olacak. Hedefimiz kupayı alıp sezonu şampiyon olarak kapamaktır.

Bu kalite bu enerji akköysporda fazlasıyla var. Pazar günü saat 18.00 da herkezi bu final e davet ediyorum. Dostluk ve kardeşlik içinde geçen örnek bir final olmasını aynı zamanda her iki takıma 1.amatör lig de şimdiden başarılar diler. Play-off’un son haftasında tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.
Editör: TE Bilişim