Doğuşspor’a 3 puanı getiren golleri Ömürcan, Mert, Emre(2) ve Gökhan kaydederken, İdmanocağıspor’un tek sayısı ise Turgay’dan geldi.

Ahmet Saraç sahasında oynanan kıran kırana geçen mücadeleye Doğuşspor hızlı bir başlangıç yaparak 7. dakikada geliştirdiği atakta Ömürcan’ın golüyle skoru 1-0 yaptı. Kalesinde gördüğü erken golün etkisinden kurtulan İdmanocağıspor 33. dakikada geliştirdiği atakta Turgay’ın golüyle durumu 1-1 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına etkili başlayan taraf Doğuşspor oldu.

Siyah-Beyazlılar 72. dakikada geliştirdikleri atakta Mert’in golüyle skoru 2-1 yaptı ve yeniden öne geçti. Bulduğu golle oyunda kontrolü tamamen eline alan Doğuşspor, rakip kaleye farkı arttırmak için yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 80. ve 89. dakikalarında gelişen Doğuşspor ataklarında sahneye çıkan Emre, rakip filelere 2 gol birden bırakarak skoru 4-1’e getirdi ve aradaki farkı 3’e yükseltti. Üst üste bulduğu gollerle oyun üstünlüğünü eline alan Siyah-Beyazlı ev sahibi takımda 89. dakikada gelişen atakta oyuna sonradan dahil olan Gökhan sahneye çıkarak durumu 5-1 yaptı ve müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakamler: Serkan Şahin***, N.Deniz Altınok***, A.Burak Daldal***

Doğuşspor: N.Görkem***, Kerim***, Erkan***, Ünal***, Sezer***, Rasih***, Ahmet***, Mert***, Emre***, Ömürcan***, Emrah***

İdmanocağıspor: Kader**, Cemil**, Cem**, Şaban**, Ozan**, Turgay**, Sinan**, Şafak xx, Süleyman**, Hüseyin**, Furkan**

Goller: Dk.7 Ömürcan 1-0, Dk. 33 Turgay 1-1, Dk. 72 Mert 2-1, Dk.80-85 Emre 4-1,  Dk.89 Gökhan 5-1 
Editör: TE Bilişim