Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan U-13 Ligi B Grubu 12. Hafta müsabakaları kapsamında play-off mücadelesi veren Coşkunspor ile lider Doğuşspor takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada Doğuşspor zorlanmasına karşın Ramazan ve Candoğan’ın golleriyle sahada 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 12’de 12 yaptı.

Play-off grubunu garantileyen Siyah-Beyazlılar, güçlü rakibi karşısında zorlansa da maçı 2-1 kazanmasını bildi ve namaglup unvanını korudu.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Doğuşspor gol için Coşkunspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında gelişen Doğuşspor atağında Ramazan takımını 1-0 öne geçiren golü Coşkunspor fileleriyle buluşturdu. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışan ev sahibi takım Coşkunspor ilerleyen dakikalarda toparlanarak oyuna ortak oldu ve beraberlik golü için Doğuşspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 26. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında Burak durumu 1-1’e getirerek takımının beraberlik golüne imzasını attı ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Ancak lider Doğuşspor, güçlü rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyarak aradığı ikinci golü buldu. Mücadelenin 48. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlı konuk ekibin atağında Candoğan, takımının ikinci golünü rakip filelerle buluşturarak durumu 2-1 yaptı. Temposu yüksek geçen karşılaşmada her iki ekipte birbirlerinin kalesinde önemli pozisyonlar yakalamasına karşın başka gol bulamayınca Doğuşspor karşılaşmayı 2-1 kazanarak 12’de 12 yapma başarısı gösterdi.

 

U-13

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Yakup Özhan**, Tolga Abanoz**, Furkan Karahasan**

Coşkunspor: Alperen**, Görkem**, Selahattin**, Hasan**, Mehmet**, Burak**, Umut**, Ethem**, Berke**, Tolgahan**

Doğuşspor: Necat***, Kürşat***, Baran***, M.Onur***, Mücahit***, U.Ceyhun***, Ramazan***, Candoğan***, Bedirhan***, Oğuz***, İllegal Bahis Hüseyin***

Goller: Dk. 17 Ramazan 0-1, Dk. 26 Burak 1-1, Dk. 48 Candoğan 1-2

 

Editör: TE Bilişim