2011-2012 futbol sezonunda  U-19 Ligi A Grubunu zirvede tamamlayarak şampiyon olan Siyah-Beyazlı ekip şampiyonluğa ambargo koydu. 7 sezondur U-19 Liginde şampiyonluğu kimseye kaptırmayan ve bu alanda rekor kıran Doğuşspor bu sezonda mutlu sona ulaşan takım oldu.

Ligin son haftasında Altınova deplasmanında Altınova Belediyespor’un konuğu olan Doğuşspor, güçlü rakibini 2-0 mağlup etti ve grubunu zirvede tamamladı. Doğuşspor’un 2 golüne imzasını koyan Mert galibiyette başrol oynadı.

Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda oynanan zorlu 90 dakikaya iki takımda kontrollü başladı. Ligde iddiası bulunmayan Altınova Belediyespor’a şampiyonluk mücadelesi veren Doğuşspor rakip kalede baskısını arttırdı. Müsabakanın 18. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlı takımın atağında Mert takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra 2. Golü koklayan Doğuşspor rahatlamanın planlarını yapmaya başladı. Karşılaşmanın  40. dakikasında gelişen konuk ekip Doğuşspor’un atağında ilk golün sahibi Mert bir kez daha sahneye aldı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Doğuşspor Mert’in attığı 2 golle grubunda şampiyonluğa ulaştı.

 

Editör: TE Bilişim