Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Beko EL-PA Ticaret’in Sahibi ilimizin genç ve başarılı iş adamlarından Dönmez’i işyerinde ziyaret “Vefa” tişörtünü verdi.

2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan ve yeni sezonda 50. kuruluş yıldönümünü kutlayacak Yalovaspor’da yönetim kurulunun kulübe destek amacıyla geliştirdiği Vefa projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.

Her zaman Yalovaspor'un destekçisi olduğu bilinen BEKO EL-PA Ticaret sahibi Salim Dönmez'de "Vefa" dedi ve tişörtü sırtına geçiren son isim oldu.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Genel Koordinatör Kartal Tekin ve Kulüp Müdürü Ayhan Kaş'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten İşadamı Salim Dönmez, Vefa tişörtlerinin yanı sıra yeni sezon da giyilecek forma ve 50.Yıl kupasını da çok beğendiğini ifade etti.

Vefa Projesi’nin büyük destek aldığını belirten Dönmez, “Üstüne basa basa söylüyorum kamuoyunda Yalovaspor'un “Yeniden Doğuş” süreci büyük yankı uyandırdı. Yönetim kurulumuzun kulübe destek amaçlı geliştirdiği ve uygulamaya koyduğu Vefa Projesi de büyük beğeni kazandı ve tişörtü giydiğim için çok mutlu oldum. YSK 1963 Sore ürünleri çok kaliteli ve şık bir tasarımla hazırlanmış. Yalovaspor eski günlerine döneceğinin sinyallerini veriyor. Bunda başkan Tamer Erbul ve yönetim kurulumuzun büyük payı var. Yalovaspor yeni projeleriyle adeta halkla kaynaşıyor. Halkın sahip çıktığı bir Yalovaspor'un önünde kimse duramaz. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Herkesin de sahip çıkmasını ve şanlı Yalovaspor’un eski güzel günlerine geri dönmesine yardımcı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim