Uzun süre sonra 3 puanla tanışan Doğanspor’a galibiyeti getiren goller Abdullah Çevik (3) ve Ali’den geldi.

Puanını 9’a çıkartan Sarı Kırmızılılar 9. Sıraya yükselirken, 3 puanda kalan Esnafspor ise son sıradaki yerinde saydı.

Yalova Süper Amatör Küme 8. Hafta karşılaşmalarında Ahmet Saraç sahasında Doğanspor ile Esnafspor takımları karşı karşıya geldi. 90 dakikalık mücadeleye her iki ekipte maçın başında hata yapmamak için kontrollü başladılar.

İlerleyen bölümlerde oyunda hakimiyet kuran Sarı Kırmızılı ekip Doğanspor karşılaşmada dakikalar 23’ü gösterdiğinde Abdullah Çevik’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan 22 dakikalık bölümünde ise iki ekipte kıran kırana mücadele etmesine karşın ev sahibi ekip soyunma odasına 1 farklı avantajlı gitti.

Müsabakanın ikinci 45 dakikasında Doğanspor, skor avantajıyla etkili ve atak bir oyun sergiledi. İkinci yarıda yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Sarı Kırmızılılar 69’da Ali’nin attığı golle farkı 2’ye çıkartmayı başardı.

Karşılaşmanın son bölümlerine doğru kontrolü elinden bırakmayan Doğanspor 83.dakikada Abdullah Çevik’in golüyle skoru 3-0’a getirdi. Bu golden 3 dakika sonra sahneye bir kez daha Abdullah Çevik çıkarken, yıldız futbolcu adeta takımını sırtladı ve 4-0’lık galibiyette başrol oynadı. Bu sonuçla Doğanspor, 6 puanla 9.sıraya yükseldi. 3 puanda kalan Esnafspor ise 11. ve son sıradan kurtulamadı.

Editör: TE Bilişim