Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyunda kontrolü eline alan ev sahibi takım Esnafspor, gol için Taşköprü kalesine ataklarını yoğunlaştırdı. Karşılaşmanın 23. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında Adem, skoru 1-0 yapan golü kaydetti.

Bu golden sadece 1 dakika sonra ani gelişen Esnafspor atağında bu kez Emre sahneye çıktı ve takımının ikinci golünü Taşköprüspor fileleriyle buluşturdu. Kalesinde 2 dakika içinde 2 gol gören ve büyük şok yaşayan Sarı-Kırmızılılara 30. dakikada gelişen Esnafspor atağında ilk golün sahibi Adem kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek havlu attırdı.

Mavi-Beyazlılar ilk 30 dakika içerisinde bulduğu 3 golle müsabakayı kazanmayı garantilerken, ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağlayan konuk takım Taşköprüspor, 39. dakikada geliştirdiği atakta Ayhan’ın kaydettiği golle durumu 3-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Esnafspor’da 48. dakikada gelişen atakta Umut, Taşköprü filelerini havalandırarak durumu 4-1’e getirdi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

 

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Murat Yılmaz***, Yusuf İğde***, Furkan Karahasan***

Esnafspor: Ünal***, Hakan***, Aykut***, Umut***, Musa***, Hakan Çakır***, Umutcan***, Musa Ünalan***, Adem***, Emre***, Emre Aras***

Taşköprüspor: Furkan**, Doğukan**, Buğracan**, Furkan Ertan**, Ramazan**, Anıl**, Gafur**, Ayhan**, Mehmet**, Hüseyin**, Emirhan**

Goller: Dk.23 Adem 1-0, Dk. 24 Emre 2-0, Dk. 30 Adem 3-0, Dk. 39 Ayhan 3-1, Dk. 48 Umut 4-1 

Editör: TE Bilişim