Taşköprüspor’a ilk haftada galibiyeti getiren goller Emirhan (3) ve Ayhan’dan geldi. Ev sahibi Yeşilovaspor’un gollerine ise Hikmet Boy imza attı.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada ev sahibi Yeşilovaspor 18. Dakikada Hikmet’in attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu çabuk atan konuk Taşköprüspor 29 ve 44’de Emirhan’ın attığı gollerle 2-1 öne geçerken bu goller ilk yarının da skorunu belirledi.

Müsabakanın ikinci yarısına da etkisini taşıyan Sarı-Kırmızılı konuk ekip 52. dakikadaki atağında günün başarılı isimlerinden Emirhan bir kez daha sahneye çıkarak hem kendisinin hem de takımının üçüncü golüne imzasını attı. Emirhan hat-trick yaparak skoru 3-1’e taşıdı. İlerleyen bölümlerde oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi Yeşilovaspor’un 66. dakikadaki atağında ilk golün sahibi Hikmet kendisi adına 2. golü kaydederek skoru 3-2 yaptı ve farkı 1’e indirdi. Mücadelenin 90+1. dakikasında gelişen Taşköprüspor atağında Ayhan durumu 4-2 maça nokta koydu.

 

U-19

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Serdar İla ***, Batuhan Akkuş ***, Kader Karahasan ***

Yeşilovaspor: Özkan **, Bünyamin **, Ramazan **, Sezer **, Muhammet Ali **, Hikmet **, Muhammet Büyüktaş **, Sergen **, Ömercan **, Muhammet Furkan **, Muhammet Kerem **

Taşköprüspor: Muhammet ***, Furkan Tetik ***, Furkan Ertan ***, Göksel ***, Hamit ***, Emre ***, Ufuk ***, Hüseyin ***, Taner ***, Ayhan ***, Emirhan ***

Goller: Dk.18-66 Hikmet (Yeşilovaspor), Dk.29-44-52 Emirhan, Dk.90+1 Ayhan (Taşköprü)

Editör: TE Bilişim