Termal Belediyespor’a galibiyeti getiren goller Aytaç (3) ve İlkay’dan gelirken, Altınova temsilcisinin sayılarına ise Vecdi ile Murat imza attı.

Yalova Süper Amatör Küme’nin 17. Haftasında Termal İlçe Stadı’nda oynanan maçta Termal Belediyespor ile Hersekspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 10. Dakikada İlkay’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın başında atılan gol sonrasında iki ekipte kontrollü futbol oynamaya başladı. Müsabakada dakikalar 38’i gösterdiğinde kontra atak geliştiren Hersekspor’da sahneye çıkan Vecdi meşin yuvarlağı Termal ağlarıyla buluşturdu ve skoru 1-1’e getirerek ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci 45 dakikada ise adeta gol şov vardı. Beraberlik golüyle şahlanan Hersekspor ikinci yarıya da iyi başlayarak 60. Dakikada Murat ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Kalesinde gördüğü gol sonrasında toparlanan Termal Belediyespor tecrübeli golcüsü Aytaç’ın 70. Dakikada attığı golle skora 2-2’lik eşitlik geldi. Bu gol sonrasında kontrolü eline alan Yeşil Beyazlı ekip 74 ve 79. Dakikalarda Aytaç attığı gollerle hat-trick yaparken skoru da 4-2’ye getirerek takımına önemli galibiyeti armağan etti.

 

Editör: TE Bilişim