Ziyarette Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven, Novi Pazar’dan gelen misafirlere İmzalı Alex forması ve Fenerbahçe tablosu hediye etti.

Sırbistan’da Müslüman Boşnak nüfusun yoğun olarak yer olan Novi Pazar’ın Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sulyeviç, Meclis Başkanı Fuad Baçiçanin, Encümen Üyesi Seadetin Muyezinsçiç, Yalova Belediyesi yetkilileri ve Novi Pazar’lı basın mensupları Fenerbahçeliler Derneği’ne ziyarette bulundular.

Yalova Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Büyük Balkan Buluşması kapsamında  Yalova’ya gelen ve 13-19 Temmuz 2012 tarihleri arasında Yalova’da bulunacak olan Novi Pazar kafilesi, FK Novi Pazar kulübünün de kardeş takımı olan Fenerbahçe’nin Yalova’daki taraftarlarıyla dostluklarını pekiştirdiler.  Kardeş şehirleri Yalova’da oldukları için büyük mutluluk duyduklarını belirten Novi Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sulyeviç, “Kentimizin futbol kulübü olan FK Novi Pazar’ın, Fenerbahçe ile arasındaki kardeşlik bağını bilmeyen yok. Ülkemizde oynadığımız Partizan maçında Sarı-Lacivertli taraftarlar bize destek olmak için gelmişti. Aynı şekilde kulübümüzün taraftarları da Fenerbahçe’nin oynadığı müsabakayı Kadıköy’de izleyerek kardeş takımını yalnız bırakmadı. 100 Bin kişinin yaşadığı şehrimizin 20 milyon taraftarı var bu muhteşem bir olay. İlerleyen dönemlerde kardeş takımımız Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı oynanması konusunda girişimlerimiz olacak. Kulübümüzün altyapısından yetişen genç oyuncuları Fenerbahçe’ye kazandırmak adına ilerleyen dönemlerde görüşmeler yapacağız. Kardeş şehrimiz olan Yalova’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Novi Pazar’dan gelen heyetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven, “Büyük Balkan Buluşması kapsamında Yalova’ya gelen Novi Pazar belediyesi yetkililerinin derneğimizi ziyaretleri memnuniyet verici. Yurt dışındaki kardeş takımımız olan FK Novi Pazar ile bağlarımız çok kuvvetli ve bunun neticesinde belediye yetkililerimizi burada ağırladık. Kendilerine bu nazik davranışları için teşekkür ediyorum ve Fenerbahçe’mizin yeni sezonda oynayacağı bir müsabakada Novi Pazar’ın belediye heyetini ağırlamak istiyoruz” diyerek açıklamalarına son verdi.

 

Editör: TE Bilişim