Acarspor U-19 takımının başarılı oyuncusu Barış Oruç, hafta sonunda eski takımı Yeşilovaspor’a karşı forma giydiği maçta bir anda fenalaşarak yere yığıldı. 1996 doğumlu oyuncunun saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yalova Devlet hastanesi götürülürken burada yapılan ilk incelemede beyin kanaması geçirdiği ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi altına alındı. 
Yalova U-19 Ligi B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi Acarspor büyük bir üzüntü yaşadı. Sarı Lacivertli ekip 13. Hafta maçında Yeşilovaspor ile Ahmet Saraç sahasında karşı  karşıya geldi ve maçı 8-2 kazandı. Bu sezon Acarspor’a transfer olan Barış Oruç 75.dakikada kullanacağı taç atışı esnasında fenalaşarak kendini yere bıraktı. Genç futbolcuya ilk müdahale saha içerisinde yapılırken, bilinci kapalı bir şekilde ambulans ile Yalova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Oruç’un yapılan ilk müdahalesi sonrasında beyin kanaması geçirdiği tespit edilirken acil olarak Hemen Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne götürüldü ve tedavi altına alındı. 
Yalova Gazetesi Spor Servisi olarak genç futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
Editör: TE Bilişim