Ahmet Saraç Sahasında oynanan ve futbolseverlerin tam 5 gol izlediği mücadeleyi Sarı Lacivertliler maçın son bölümünde bulduğu golle 3-2 kazandı. Acarspor'a 3 puanı getiren goller Hasan Yıldırım, Emirhan Urhan ve Hikmet'ten gelirken, Armutlu'nun sayılarına tecrübeli golcü Cemal imzasını koydu.

Maça ev sahibi ekip Acarspor atak başladı ve 10. dakikada orta sahada ki dinamosu Hasan Yıldırım ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra maçın 20 dakikalık bolümü kontrollü geçti. Sarı Lacivertliler 37'de kanat oyuncusu Emirhan Urhan ile skoru 2-0'a taşıdı. Kalesinde üst üste 2 gol gören konuk Armutlu Belediyespor toparlanarak oyuna ortak oldu ve 43. Dakikada geliştirdiği atakta Cemal’in golüyle durumu 2-1 yaparak farkı 1’e indirirken ilk yarının skorunu da tayin etti.  İkinci yarıya da atak başlayan Armutlu Belediyespor 64'de Cemal ile 2-2'lik eşitliği yakaladı.

Son bölümde iki takımda 3 puan için varını yoğunu ortaya koymasına karşın son gülen taraf Acarspor oldu ve 82'de Hikmet'in golüyle sahadan 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Editör: TE Bilişim