Gençlerbirliği’ne kritik galibiyeti maçın yıldızı olan Ferdi attığı 4 golle getirdi. Çınarcık’ın sayılarına ise Erşen (2) ve Yakuphan imza attı. Maçın 84. Dakikasında Gençlerbirliği’nin yıldızı Ferdi kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Amatör Saha 2’de yağmur altında oynanan maça Çınarcık Belediyespor fırtına gibi başladı ve 2. Dakikada Erşen’in golüyle 1-0 öne geçti. Müsabakanın başında yediği golle şoka uğrayan Gençlerbirliği ilerleyen bölümde toplandı ve 18 ve 27. Dakikalarda Ferdi’nin attığı 2 şık golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu goller ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci 45 dakikada ise futbolseverler gol şov izledi. Çınarcık Belediyespor 48’de Erşen’le skorda 2-2’lik eşitliği sağladı. Ancak Gençlerbirliği’nin bu gole cevabı gecikmedi ve 2 dakika sonra ani geliştirdiği atakta Ferdi’nin golüyle skoru 3-2 yaparak yeniden öne geçti. Müsabakanın 60. dakikasında sahanın yıldızlarından Ferdi bir kez daha sahneye çıkarak hem kendisinin hem de takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-2’ye getirip farkı 2’ye çıkardı. Mücadelenin 80. dakikasında gelişen Çınarcık Belediyespor atağında Yakuphan attığı golle durumu 4-3’e getirirken maç bu golle son buldu.

U-19 Play-Off
Stat: Amatör Saha 2
Hakemler: Tolga Atasever ***, Celal Hoşgör ***, Mehmet Karasoy ***
Çınarcık Belediyespor: Emre **, Yaşar **, Tarık **, Salih **, Kaan Furkan **, Hasan **, Erşen ***, Şamil **, Özgür **, Enes **, Yakuphan ***
Gençlerbirliği: Uğur Üstündağ ***, Ömer ***, Mehmet ***, Uğur Köseoğlu ***,

Çağatay ***, Oğuzhan ***, Kazım ***, Emre ***, Serkan ***, Ferdi ***, İsmail ***
Goller: Dk.2 Erşen 1-0, Dk.18-27 Ferdi 1-2, Dk.48 Erşen 2-2, Dk. 50-60 Ferdi 2-4, Dk.80 Yakuphan 3-4

Kırmızı Kart: Dk.84 Ferdi (Gençlerbirliği)

Editör: TE Bilişim