Üniversite Hem Kadınlarda Hem de Erkeklerde Şampiyon! Üniversite Hem Kadınlarda Hem de Erkeklerde Şampiyon!

Süper Amatör Kümenin 17. Haftası nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Küme düşme korkusuyla karşı karşıya olan Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşırken maç 2-2 sonuçlandı.
Yalova Cinarcik Yenimahalle Super Amator Kume Beraberlik Mac (1)Gol düellosuna sahne olan zorlu 90 dakikada Çınarcık’ın sayıları Taylan Turhat ve Hüseyin Berber’den, Yenimahalle’nin ise Özcan Kodalak ve Hakan Alpyürük’ten geldi. Termal temsilcisinde Soner Baha Kösem gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.
Yalova Cinarcik Yenimahalle Super Amator Kume Beraberlik Mac (4)Amatör Saha 1’de oynanan mücadelede Ramazan Karahasan, Abuzer Alaca ve Melih Çetin hakem triyosu görev yaptı. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadele adeta golle başladı. 2. Dakikada konuk Yenimahalle Özcan Kodalak’ın şık golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Çınarcık’ın cevabı gecikmedi. Sarı Siyahlılar 12. Dakikada golcüsü Taylant Turhat’la eşitliği yakaladı. Bu gol ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi.
Yalova Cinarcik Yenimahalle Super Amator Kume Beraberlik Mac (3)İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da Yenimahalle etkili başladı. Dakikalar 46’yı gösterdiğinde sahne alan Hakan Alpyürük takımını 2-1 öne geçirdi. Uzun süre böyle devam eden mücadelede son sözü Çınarcık Belediyespor’dan Hüseyin Berber söyledi ve karşılaşma 2-2 tamamlandı. 1 puana razı olan Teoman Parıltan’ın ekibi 18 puana yükselerek 9. Sıraya tırmandı. 16 puana yükselen Yenimahallespor ise Süper Amatör Küme’de 17.haftayı ateş hattının üstünde yer aldı.

Yalova Cinarcik Yenimahalle Super Amator Kume Beraberlik Mac (5)

Editör: Arda Yavuz