Geçtiğimiz günlerde Armutlu Belediyespor ile yeniden flört eden teknik direktör Kemal Dulda, Siyah Beyazlı ekibin lige katılmama kararı sonrasında büyük şoka uğradı. Armutlu Belediyespor’u yeniden çalıştırmak için kendisine gelen tüm teklifleri ret eden deneyimli teknik adam, yöneticilere kırgın olduğunu dile getirdi.
Sezonun başlamasına 2 ay gibi bir zaman olmasına rağmen, 2014-2015 sezonunda ligde yer almayacağı belirtilen Armutlu Belediyespor’da genç teknik adam Kemal Dulda, önemli açıklamalarda bulundu. 
Armutlu Belediyespor’da çalışmanın kendisini gururlandırdığını ancak alınan karara bir anlam veremediğini belirten Dulda, “Bu takımı nerelerden alıp nerelere getirdik. Çok büyük emek sarf ettik ve sonunda takımın, lige katılmayacağı tarafıma bildirildi. Yaklaşık 3-4 hafta öncesine kadar ciddi anlamda teklifler alıyordum ancak Armutlu Belediyespor için bu teklifi reddettim. Kulüpten tarafıma yapılan açıklamada takımın bu sezon lige katılmayacağı belirtildi. Ben bütün teklifleri reddederek Artmutlu’ya söz vermeme rağmen böyle bir kararın alınması beni üzdü. Şuan bütün takımlar kendilerini yeni sezona motive ediyor ve birçoğu da zaten kadrosunu kesinleştirmiş durumda. Böyle bir olayın yaşanacağı bana 3-4 hafta önce bildirilseydi belki daha farklı olurdu her şey. Şunu da söylemeliyim ki onca emek harcadık ve takımın bu duruma gelmesinden dolayı Armutlu’ya kırgınım” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim