30 Ağustos -14 Eylül 2014 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid, Barakaldo, Granada, Barselona, Las Palmas de Gran Canaria ve Sevilla şehirlerinde düzenlenecek organizasyona Gençlik ve Spor bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilden temsilci gençlerin katılması kararlaştırılırken, Yalova’yı temsil etme hakkı ise Mesut Erdoğan’a verildi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Mesut ERDOĞAN adlı Yalovalı gencin FİBA tarafından organize edilen İspanya’da gerçekleştirilecek olan 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonasına Yalova’dan katılacağını söyledi.

Erdoğan’ın Yalova’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Kaplan, ‘’30 Ağustos – 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Dünya Basketbol şampiyonasında tüm masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak olan Mesut Erdoğan turnuva boyunca tribünde bu basketbol şampiyonasını izleme fırsatı bulacak’’ dedi.

Dünya Basketbol Şampiyonasını canlı izleme fırsatı bulacak olan Mesut Erdoğan ise, ‘’İspanya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Basketbol şampiyonasını canlı olarak izleyeceğim için çok mutluyum. Bu benim için gurur verici olay” diyerek duygularını aktardı.

 

Editör: TE Bilişim