Polonya’da  yapılan U-23  Dünya Güreş Şampiyonası’nda 48 kiloda altın madalya kazanan Altınova Belediyesporlu Milli güreşçi Evin Demirhan’a ödül töreni düzenlendi. Yalova Milletvekili Fikri Demirel,  İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin , Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,  Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Güreş İl Temsilcisi Lütfi Özgür, Tersaneciler Dernek Başkanı Ayhan Kayatürk, Avrupa ve Dünya Şampiyonları Sırrı Acar  ve Ali Kayalı, Milli Takım Antrenörü Murat Gençtürk Türkiye’ye ilki yaşatan Evin’e hediyelerini  takdim ettiler.
Yalova Milletvekili Fikri Demirel,” Şampiyon olarak bayrağımızı göklere çıkaran sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcuların yetiştirilme sürecinde emekleri geçen antrenörlere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Yalova’mız ve ülkemiz adına  teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Altınova Kaymakamı Zafer Engin," Öncelikle bende sporcumuzu tebrik ediyorum, spora ve sporcuya verilen destekler madalya olarak karşılık buluyor. Destek veren herkese ve bizlere yaşattıkları bu mutluluk için teşekkür ediyor her daim başarılarını diliyorum” dedi.
Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,” Sporcumuzu ve bu başarıda emeği geçen herkesi  tebrik ediyoruz ve  inşallah daha nice başarılar temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan; “ İlimize ve ülkemize kazandırılan Altın madalyanın gururunu yaşıyoruz .Her geçen gün başarılarına başarı katıyorlar. İnşallah  bundan sonraki şampiyonalarda ve olimpiyat yolunda da başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim