Ünlü organizatör Poyraz Recep Seyrek’in düzenleyeceği Yalova Fight Night 1 ile Dünya Yıldızlarını buluşturacak. 
15 Temmuz 2016 tarihinde TİGEM Anatolia Beach Club’te düzenlenecek bu önemli geceye World Boxing Union (WBU) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun destek veriyor.12 profesyonel maç ve 36 sporcunun ringe çıkacağı Yalova Fight Night 1 organizasyonunda ilimizi temsil edecek 3 sporcu ise kemer maçına çıkacak.
Gecenin ilk maçında Gençler Avrupa Şampiyonası 60 kilo boks kemer maçında Moramchell Mohammadomin ile Muhammet Ali Seyrek, 67 kilo K1 kemer maçında Albin Fajkoviç ile Emre Seyrek ve 89 kilo Yarım Ağır Sıklet  K1 kemer maçında ise Almedin Hasangiç ile Nurullah Güneysu karşı karşıya gelecek. 
 PRS Fight Academy sahibi ünlü organizatör Poyraz Recep Seyrek,” Dünya’nın en iyi dövüşçüleri Yalova’da mücadele edecek. İlimizin adını düzenleyeceğimiz dev organizasyonla tanıtacağız. 12’si profesyonel olmak üzere 36 sporcu TİGEM Anatolia Beach Club’te ringe çıkacak. Bizlere destek veren sporcularımıza ve organizasyona sahip çıkan insanlara teşekkür ediyorum. Türk sporculara sponsor olmak isteyen değerli firmalarımız ise 0539 618 81 34 nolu numarayı arayacak ulaşabilirler. 15 Temmuz 2016 tarihinde düzenleyeceğimiz Yalova Fight Night 1 tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim