2016-2017 sezonu Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) kura çekimleri gerçekleştirildi. İlimizi bu ligde Yalovaspor temsil ederken, Yeşil Kırmızılılar güçlü rakipleriyle TB2L’ye çıkmak için savaş verecek. Yalovaspor, yapılan kura çekimi sonrasında 7. Grupta Gemlik Basketbol, Gemlikspor, Nilüfer Belediye, Orhangazi Belediye ve Umurbey Belediye takımlarıyla eşleşti.Abdi İpekçi Spor Salonu basın toplantı odasında düzenlenen kura çekimini, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Akın da takip etti.
EBBL’de Yeni Sezon Eşleşmeleri Belli Oldu
Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) kura çekimi gerçekleştirildi. Katılımcılara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunan TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, “Çok kısa zamanda bir araya geldik. Normalde kurayı iki gün önce çekecektik. Ancak katılım sürelerinin hemen sonrasında kulüplerimiz başvuruda bulundular. Lige katılmak istediklerini belirttiler. Bizde Yönetim Kurulu ile görüşmede bulunduk. Kendileri konuyu kabul etti. Bayramdan önce bu kura çekimini gerçekleştirmeyi hedefledik. O nedenle sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Kura çekimi ile ilgili detayları veren Özgümüş, ardından da fikstür çekimini gerçekleştirdi. Takım temsilcileri de kura çekimi sonrasında yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundular.

Editör: TE Bilişim