Yalova Belediyespor’un ve Milli takımın genç yeteneği Ece Haraç, Dünya’nın en iyi sporcuları ile Slovenya’da antrenman yapıyor. Kamp, 25 Eylül-3 Ekim 2017 tarihleri arasında Otocec kentinde gerçekleştiriliyor. Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF)’nin organizasyonu olan 2017 ITTF Rough Diamonds Eğitim Kampına katılan Ece Haraç ve antrenörü Babür Üstündağ çalışmalarda kendisine hayran bırakıyor.
2017 ITTF eğitim ve öğretim sezonu, yılın ilk Rough Diamonds eğitim kampında  U13-U15 yaş grubundaki genç yetenekli oyunculara özel olarak hitap eden bu prestijli etkinlikte sporcular 2018 Gençlik olimpiyatlarına hazırlanıyorlar.
Milli takım antrenörü Babür Üstündağ,” Rough Diamonds´ın amacı, 15 yaş altı kategorisinde performans sporcusu olmaya aday olan genç yetenekli oyunculara , yeteneklerini ve becerilerini uluslararası arenada sergilemelerini sağlayacak güçlü bir bireysel yaklaşım ve motivasyon faktörü ile kaliteli koçluk ve kaliteli eğitim sunmak. Ece Haraç da Avrupa Şampiyonasındaki başarılı performansı ile ITTF´in en prestijli kampına Avrupa Kıtasını temsil ediyor” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim