Yalova Belediyespor Masa Tenisi takımının Milli sporcusu Ece Haraç önemli bir başarıya daha imza attı. Fransa’da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Fransa Açık Turnuvasında Ece partneri Özge Yılmaz ile birlikte yıldız çift bayanlarda ikinci oldu.
Fransa'da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Fransa Açık Turnuvasında Yıldız Çift Bayanlarda Milli sporcularımız Ece Haraç/Özge Yılmaz ikilisi son 16'da Fransız Glemba/Iori çiftini 3-0, çeyrek finalde ise Hintli Chitale ve Tunuslu Garci çiftini 3-1, yarı finalde Hong Konglu Wing Lam/Poon Yat ikilisi'ni 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Yıldız Bayanlarımız finalde bir diğer Hong Kong ekibi Chau Wing/Lee Ka Yee ikilisine yenilerek Fransa Açık Turnuvasının ikinciliğini elde etti.
Ece Haraç ve Özge Yılmaz'dan kurulu Yıldız Bayan A takımımız, Kanada/Peru Karması'nı 3-0, Hindistan/Tunus Karması'nı 3-2 yenerken son maçında Fransa (C) takımına 3-2 yenildi ve çeyrek finale yükseldi. Millilerimiz çeyrek finalde Hong Kong'un rakibi oldu. Yıldız Bayan A takımımız, çeyrek finalde Hong Kong'a 3-0 yenilerek turnuvayı 5.sırada tamamladı. 

Editör: TE Bilişim