Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta zor günler geçiren Yalovaspor, 12. Haftada gittiği Edirne deplasmanında umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz hafta sonunda evinde Tekirdağspor’a 2-1 mağlup olan Yeşil Kırmızılılar, Edirnespor Gençlik’te de Ramazan Can ve Orhan Küçükertuğrul’un golleriyle 2-0 yenildi.

Edirne 25 Kasım Stadında oynanan Nihat Hartlı, Bilal Yılmaz ve Mehmet Öztürk hakem triyosunun yönettiği 90 dakikaya iki takımda kontrollü başladı. Soğuk havanın etkili olduğu mücadelede futbolcular ayakta kalabilmek için zor anlar yaşadılar. İlk 45 dakikada karşılıklı gelişen ataklarda gol sesi çıkmayınca iki ekipte soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına ise etkili başlayan taraf ev sahibi Edirnespor Gençlik oldu. Hafta içi oynanmasına karşın taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadelenin ikinci yarısına atak başlayan ev sahibi ekip 72. Dakikada Ramazan Can’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki ekipte kıran kırana mücadele ettiler. Yalovaspor geliştirdiği ataklarda gol yollarında sıkıntı çekince Edirnespor Gençlik 90+2. Dakikada Orhan Küçükertuğrul’un attığı golle 2-0 öne geçti ve karşılaşmayı bu skorla kazandı.

Ev sahibi ekip üst üste 3 galibiyetini alırken puanını 28’e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Yalovaspor ise 6 puanda kalırken 13. Sıradaki yerinde saydı.

Editör: TE Bilişim