Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Yalova Belediyespor, Anadolu Efes altyapısından yetişen Hakan Uykan’ı transfer etti.  Geçen sezonu Pertevniyal Gençlik’te geçiren 1995 doğumlu oyuncu 1.90 boyunda ve guard mevkiinde oynuyor. Çok iyi ve kaliteli transferle yaptıklarının altını çizen Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, Hakan Uykan transferi ile transferi noktaladıklarının altını çizdi. 
Genç oyuncu, 2014-2015 sezonunda İstanbul ekibi ile ligde 18 Federasyon Kupası’nda ise 2 maça  çıktı. Uykan, geride kalan sezonda 3.4 sayı,  0,9 ribaunt ve asist ortalamaları ile oynadı. 
Yalova Belediyespor 21-23 Eylül 2015 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonu’nda Tofaş Gelişim, Gemlik Gücüm ve Çorlu Belediyespor’un yer alacağı Yalova Group Basketbol Turnuvası düzenlenecek.
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez ,”Çalışmalarımız verimli geçiyor. Günde çift antrenmanla lige hazırlanıyoruz. Transfer çalışmalarımızı ise Hakan Uykan’ı kadromuza katarak tamamladık. Yeni transferimiz Anadolu Efes altyapısından yetişirken, geçen sezon Pertevniyal Gençlik’t forma giymiş kaliteli bir isim. Takımımıza çok şey katacağına inanıyoruz. Ayrıca 21-23 Eylül 2015 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonu’nda Tofaş Gelişim, Gemlik Gücüm ve Çorlu Belediyespor’un yer alacağı Yalova Group Basketbol Turnuvası düzenleyeceğiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim