Yalova Belediyesi’inde Cihan ve Hüseyin 19, Canberk 15 ile Mustafa Olcay’da 9 sayıyla oynadı. Karamürsel’de ki maçta Yalova Belediye Spor Başkanı Resul Kocaağa takımını yalnız bırakmadı

Karamürsel Spor Salonunda oynanan 3. Hafta karşılaşmasına Yalova Belediyespor fırtına gibi başladı. Pota altını iyi kullanan temsilcimiz ilk çeyreği 8 sayı farkla 17-9 önde kapatmayı başardı. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelenin ikinci çeyreğinde de Yalovalı dev adamlarımızın rüzgarı esti. İyi oyununu sürdüren Yalova Belediyespor bu periyotu da 24-20 önde tamamlarken soyunma odasına 41-29’luk avantajlı skorla gitti.

Maçın 3. Çeyreğinde ev sahibi Karamürsel Gençlik geride kalan periyotlara nazaran daha derli toplu görüntü çizerken bu periyotu 18-17 tamamladı. Yalova Belediyesi son çeyreğe ise 11 sayı farkla 58-47 önde giren taraf oldu.

Son periyot ta ise skoru lehine çevirmeye çalışan ev sahibinin baskılı oyununa rağmen özellikle Hüseyin’in üçlük basketleriyle skorun açılmasına engel olurken, bu periyotu da ev sahibi ekip 20-17 önde tamamlamasına karşın maçı Yalova Belediyespor 75-67 kazanarak grupta 3’te 3 yapmış oldu.

Editör: TE Bilişim